Kvalitet og certificering

Kvalitet gennem alle årene

En af vores fornemmeste værdier har altid været kvaliteten af vores arbejde og dermed den garanti du har for den korrekte udførelse af vores arbejde - hver gang.

Da vores brancheorganisation Danske Bedemænd sammen med forbrugerstyrelsen etablerede en certificeringsordning omkring kvalitet, var det et længe ønsket behov som vi fik opfyldt. Vi har i mange år haft fokus på alle de kvalitetsmæssige aspekter af vores forretning og arbejde og endelig kom en mulighed for at få det tjekket og efterfølgende få papir på det.

Det har vi nu og det er vi rigtig glade for. Ikke fordi det har betydet nogen forskel for vores daglige betjening og vejledning af pårørende, men vi tror, at mange vil kigge efter ISO9001-logoet og en kontrolleret garanti for kvaliteten.

Hvad betyder certificeret bedemand?

I videoen nedenfor kan du høre, hvorfor det er vigtigt at vælge en certificeret bedemand. Vælger du en certificeret bedemand som f.eks. os, er du altid garanteret en faglig korrekt vejledning af en udddannet bedemand, fuldstændig gennemsigtighed i forbindelse med pris og ydelse, og at bedemanden følger Danske Bedemænds etiske regler.